Ontwerp en berekeningen voor offshore

Offshore gerelateerde bedrijven maken gebruik van specifieke technische hulpmiddelen. Stemar ontwerpt hulpmiddelen voor de offshore op basis van de wensen van de klant. De ontwerpen worden na de basic engineering afgerond met detail engineering en de benodigde sterkteberekeningen.

Voor een ontwerp en berekening naar uw wensen en eisen, nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken met één van onze projectmanagers.

Cecon Closing Spool

Bluestream Offshore had opdracht voor het installeren van de Closing Spools voor het Cecon Go Electra project. Hierbij wordt een (nieuwe) op de zeebodem liggende pijpleiding doormiddel van een of meerder spools verbonden met een offshore platform. De vooraf aan de laaste spool gaat altijd een metrologie meting zodat de spool passend gemaakt kan worden. Voor dit project had Bluestream de beschikking over de Stril Explorer (service vessel) die een beperkte dekruimte heeft. De uitdaging was om op een veilige manier alle spools zo snel mogelijk te vervoeren en te installeren.

Lees verder
A-Frame met Duikkooi

Om professionele duikers in het water te laten, maakt men gebruik van een A-Frame met Duikkooi. De Duikers nemen plaats in de kooi, welke door middel van een lier kan zakken.

Lees verder
<   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   >
visual
Sustaining Results Through Engineering