Ontwerp en berekeningen voor offshore

Offshore gerelateerde bedrijven maken gebruik van specifieke technische hulpmiddelen. Stemar ontwerpt hulpmiddelen voor de offshore op basis van de wensen van de klant. De ontwerpen worden na de basic engineering afgerond met detail engineering en de benodigde sterkteberekeningen.

Voor een ontwerp en berekening naar uw wensen en eisen, nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken met één van onze projectmanagers.

Nut Shell Filter

Twin Filter had opdracht voor de levering van twee Nut Shell Filter Pakketten voor een project in het middenoosten. Deze Nutshell Filters zijn een van de grootste ter wereld en worden gebruik voor de filtratie van (effluent) injectiewater voor de productie van aardgas. 

Lees verder
Closing Spools A-18 Petrogas

Om de closing spool de nieuwe putten te laten verbinden met de fabriek, moest een laatste afsluitende closing spool binnen de kortst mogelijke tijd worden gemeten, ontworpen, gefabriceerd en geïnstalleerd. Om dit te doen, was onze technicus stand-by en na installatie van de x-mas tree maakte hij een 3D-scan van de aansluitflenzen. Na de scan ontwierp hij de closing spool op locatie, die ter controle naar het kantoor werd gestuurd. Na goedkeuring werden de fabricagetekeningen aan de buisfabrikant overhandigd.

Lees verder
<   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   >
visual
Sustaining Results Through Engineering