Ontwerp en berekeningen voor offshore

Offshore gerelateerde bedrijven maken gebruik van specifieke technische hulpmiddelen. Stemar ontwerpt hulpmiddelen voor de offshore op basis van de wensen van de klant. De ontwerpen worden na de basic engineering afgerond met detail engineering en de benodigde sterkteberekeningen.

Voor een ontwerp en berekening naar uw wensen en eisen, nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken met één van onze projectmanagers.

Hook up spool

Na het opstellen van de x-mas tree en de platform flowlines moet er een hook-up spool gemaakt worden. Om er zeker van de te zijn dat deze in één keer past zijn de aansluitflenzen met de 3D scanner gescand.

Lees verder
Closing Spools A-18 Petrogas

Om de closing spool de nieuwe putten te laten verbinden met de fabriek, moest een laatste afsluitende closing spool binnen de kortst mogelijke tijd worden gemeten, ontworpen, gefabriceerd en geïnstalleerd. Om dit te doen, was onze technicus stand-by en na installatie van de x-mas tree maakte hij een 3D-scan van de aansluitflenzen. Na de scan ontwierp hij de closing spool op locatie, die ter controle naar het kantoor werd gestuurd. Na goedkeuring werden de fabricagetekeningen aan de buisfabrikant overhandigd.

Lees verder
<   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   >
visual
Sustaining Results Through Engineering