Onze actuele vacatures staan vermeld op de homepage

Werken bij Stemar Engineering 

Balans

De directie van Stemar Engineering streeft naar een goede balans tussen startende en ervaren engineers. Hierbij wordt gezorgd voor voldoende uitdaging, plezier en voldoening in het werk. Middels cursussen en vakbladen worden de kennis en vaardigheden van alle medewerkers up-to-date gehouden en jaarlijks worden functionerings- en beoordelingsgesprekken gevoerd met de leidinggevende. Uiteraard staat de veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers voorop. 

Starters

Startende engineers krijgen door on-the-job training, externe cursussen en opleidingen voldoende mogelijkheid om zich te ontplooien. Wij vinden het belangrijk dat een startende engineer in het begin van zijn of haar loopbaan veel verschillende constructies van ervaren constructeurs ziet en kan doorgronden. Op die manier dient het "constructeursgevoel" te groeien. Een uitstekende start is het uitwerken van detailtekeningen om de tekenvaardigheden aan te leren en de constructie van de hoofdconstructeur te begrijpen. Om de inventiviteit te ontwikkelen worden kleine constructies zelfstandig door startende engineers opgezet. 

Constructeurs en Rekenaars

Binnen Stemar Engineering is behoefte aan constructeurs voor het ontwerpen van constructies en aan rekenaars die de sterkte en stijfheid van de constructies controleren. Ervaren constructeurs krijgen bij ons de gelegenheid om zelfstandig projecten te draaien, waarbij niet alleen techniek een rol speelt maar ook het budget, de planning en communicatie. Onze projecten zijn zeer gevarieerd en afwisselend. 

De rekenaars kunnen bij ons vertrouwen op de beschikbaarheid van de meest moderne gereedschappen voor het uitvoeren van hun werkzaamheden. Dit vak is permanent in ontwikkeling en veelvuldige bijscholing is een must. 

visual
Sustaining Results Through Engineering