Stemar Engineering

Stemar Engineering BV is een onafhankelijk, werktuigbouwkundig ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar en opgericht in 1975. 

Stemar Engineering wil haar klanten de zekerheid bieden dat de overeengekomen kwaliteit van de producten en diensten ook daadwerkelijk wordt bereikt, dat deze voldoen aan de wettelijke normen en geschikt zijn voor het beoogde gebruik. Zij draagt zorg voor het voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Als directie van Stemar Engineering streven wij naar optimale arbeidsomstandigheden voor ons personeel. Door opleidingen wordt een hoogwaardig product verkregen en afwisselend werk voor de medewerkers. Hierbij willen wij de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, maar ook van derden, zoveel mogelijk waarborgen en streven naar continue verbetering, waardoor hun welzijn optimaal wordt bevorderd en persoonlijk letsel en materiële- en milieuschade wordt voorkomen. 

Stemar Engineering heeft in de jaren een goede naam opgebouwd met het maken van geavanceerde technische berekeningen. Het bedrijf zal steeds de ontwikkelingen volgen en voorop gaan in het gebruik van nieuwe rekenmethoden en de software up to date houden. 

 

 

Onze missie : 
Duurzame, vertrouwde
relatie tussen industriële ondernemingen en medewerkers waarin wordt voorzien in werktuigbouwkundig maatwerk op gebied van engineering en ontwerpverificatie. 

visual
Sustaining Results Through Engineering