Disclaimer

The information provided on this website is not legally binding.

Stemar Engineering strive for great accuracy of the information on this website, but an error or omission may occur. Therefore Stemar Engineering accept no liability for the content of this site and for the information provided.

No part of this electronic publication may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted, in any form or by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording or otherwise, without the prior written permission of the publisher and / or manager of this website.

 

Privacy Statement

STEMAR ENGINEERING B.V. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van STEMAR ENGINEERING B.V., en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website van STEMAR ENGINEERING B.V. verstrekt.

STEMAR ENGINEERING B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

 

STEMAR ENGINEERING B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

 

Daarnaast kan STEMAR ENGINEERING B.V. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van uitvoering van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit technische dienstverlening.

 

STEMAR ENGINEERING B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

STEMAR ENGINEERING B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Op de website van STEMAR ENGINEERING B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvragen en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. STEMAR ENGINEERING B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering telefonisch doorgeven via 072-5615254. STEMAR ENGINEERING B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen één week op uw verzoek reageren.

 

STEMAR ENGINEERING B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van STEMAR ENGINEERING B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in de verkeerde handen vallen.

 

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzing is van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door STEMAR ENGINEERING B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met STEMAR ENGINEERING B.V. op.

 

Contactgegevens:

STEMAR ENGINEERING B.V.

Berenkoog 32

1822 BJ ALKMAAR

Tel. 072-5615254

E-mailadres kunt u telefonisch verkrijgen

 
Sustaining Results Through Engineering