Nieuws
ISO 10855 Nieuwe Offshore Container Code

ISO 10855 wordt vanaf 2015 een nieuwe code voor het ontwerpen van offshore containers.

Lees verder
Samenwerking met RoyalHaskoningDHV

Per 1 januari 2014 zal Stemar Engineering haar werkzaamheden voor Tata Steel in IJmuiden uitvoeren in samenwerking met Royal HaskoningDHV.

Lees verder
Alle nieuwsberichten
Vacatures

Wij zijn op zoek naar:

 

Werktuigbouwkundig ingenieursbureau
voor on- en offshore

Voor veel bedrijven in de industrie, offshore en constructie is Stemar Engineering een vaste en daadkrachtige partner voor werktuigbouwkundig maatwerk in nieuwe en bestaande installaties. Wij zorgen ervoor dat u als klant zekerheid krijgt over de kwaliteit van een ontwerp/product of proces. Onze focus is altijd een duurzame samenwerking met onze klant.

 

Snel inzetbare partner die meedenkt


Krachtige combinatie van
rekenwerk, tekenwerk en inmeten


Scherp oog voor kwaliteit


Korte lijnen en een
vast contactpersoon


Uitstekende
prijs/prestatieverhouding


Solide en transparante werkwijze

ISO9001: waarborg voor kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit is bij Stemar Engineering altijd gewaarborgd. Wij zijn in het bezit van het ISO9001 certificaat. Met dit kwaliteitsmanagement-systeem voldoen onze producten en diensten aan de eisen van onze klant en aan de wettelijke eisen.

Als slagvaardig bureau bieden wij opdrachtgevers snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en een solide werkwijze. Dit vloeit voort uit onze missie: realiseren van duurzame relaties tussen industriële bedrijven en onze medewerkers.

 

Werktuigbouwkundig maatwerk en berekeningen voor installaties

Mechanical Engineering (werktuigbouwkunde) en Design Verification (sterkteberekeningen) zijn de basis van onze diensten.

Wij voorzien u graag van specifieke, maatwerk informatie voor uw bedrijf / onderneming. Neem direct contact op met één van onze projectmanagers.

visual
Sustaining Results Through Engineering