Werktuigbouwkunde, sterkteberekeningen en 3D laserscannen

Onze afdeling Mechanical Engineering biedt engineeringdiensten voor alle fases in uw project. Te beginnen met een Concept Design of haalbaarheidsonderzoek inclusief 3D Visualisaties. Op basis hiervan wordt de Basic Engineering uitgevoerd. Tijdens de Detail Engineering fase worden dan werkplaatstekeningen, stuklijsten of plaatuitslagen uitgewerkt. Tot slot leveren wij, na afname van de constructie, het tekeningenpakket As Built.

Professionele sterkteberekeningen

Design Verification (sterkteberekeningen) draait om veilige constructies, risicobeheersing, optimalisatie en het voorkomen van falen. Een reeks actuele software stelt ons in staat om betrouwbare sterkteberekeningen uit te voeren van ieder gewenst constructiedeel. Deze kunt u aan keuringsinstanties aanbieden en toevoegen aan uw constructiedossier.

3D-laser-scannen3D laserscannen voor snelle, nauwkeurige metingen

Voor het inmeten van onze eigen werkzaamheden maken wij gebruik van een eigen 3D Laser Scanner. Door deze techniek kan in korte tijd een (deel van) een plant gedigitaliseerd worden. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van het gehele project. Wij bieden deze dienst uiteraard ook afzonderlijk aan.

Sterkteberekeningen voor nieuwe en bestaande installaties

Voor meer informatie, een offerte op maat of een persoonlijk gesprek nodigen wij u van harte uit om een afspraak te maken met één van onze projectmanagers.

visual
Sustaining Results Through Engineering